Tweets by @KonnosPoulis Follow @KonnosPoulis

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

7 μονόπρακτα για το φτάρνισμα










ΟΙ ΑΣΤΟύΡΘΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ:

7 μονόπρακτα για το φτάρνισμα

Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πουλή

104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης
13 ώς 22 Μαΐου 2009, 21.30΄


Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πουλής
Σκηνικά-κοστούμια: Σοφία Κατσούρα
Κίνηση: Βανέσσα Ανδρικοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ντίνα Μαυρίδου

Συγγραφείς: Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, Μέμη Αναστασοπούλου, Ειρήνη Κεντρωτά, Γιάννης Κεντρωτάς, Κοσμάς Κέφαλος, Μαρία Περρή, Μαρία Σχίζα
Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Βούλα Αντωνίου, Βερόνικα Γαρυφάλλου, Άννα Γαβαλά, Σοφία Διαμαντέα, Αλέξανδρος Κίτνης, Δημήτρης Κουσιουρής, Φίλιππος Λούβαρης, Κατερίνα Παλοπούλου, Μαρία Περρή, Θεοδώρα Ραγκούση, Νίκη Καραγιαννάκη

Η θεατρική ομάδα ΑΣΤΟύΡΘΟΙ παρουσιάζει την παράσταση «7 μονόπρακτα για το φτάρνισμα.» Πρόκειται για επτά κωμικά στιγμιότυπα με μια νότα παραλόγου, που ερμηνεύουν δώδεκα ηθοποιοί. Τα έργα συνδέονται ως προς το ύφος, αλλά δεν συνδέονται θεματικά, με αποτέλεσμα να ακολουθούν το ένα το άλλο με γρήγορες εκτινάξεις που διασχίζουν χώρες και εποχές σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα, από την αρχαία Ρώμη στο ατελιέ του Χίτλερ και μετά στο τσίρκο των Παρτιλιάνων, σε ένα ερημονήσι και τέλος στην ήσυχη αστική κατοικία του κυρίου Λάμπη.

Η παράσταση θα γίνει στο 104, Κέντρο Λόγου και Τέχνης, Θεμιστοκλέους 104 και Καλλιδρομίου, τηλ. 210 3826185, (http://104.kastaniotis.com/) από τις 13 ώς τις 22 Μαΐου 2009, στις 21.30΄.


Ο θίασος μας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν:
· 2008: 7 μονόπρακτα κι ούτ’ ένας γάμος, στο θέατρο Αργώ, σε σκηνοθεσία Κ. Πουλή.
· 2007: Λυσιστράτη, Αριστοφάνη, στο θέατρο Altera Pars, σε σκηνοθεσία Κ. Πουλή.
· 2006: Μια κασέλα στρείδια, Θράσου Καμινάκη και Λίνας Κοντοπούλου, στο θέατρο Φούρνος, σε σκηνοθεσία Κ. Πουλή.


Τα μονόπρακτα που παρουσιάζονται έχουν γραφτεί στο πλαίσιο του σεμιναρίου συγγραφής θεατρικού έργου υπό την επίβλεψη του Κωνσταντίνου Πουλή, που γίνεται στη σχολή γλωσσολογία, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη διεύθυνση www.glossologia.gr/.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου