Tweets by @KonnosPoulis Follow @KonnosPoulis

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Καρατζαφέρης και οι μπαλωθιές για το PSI




Μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την επιτυχή έκβαση του Πιεσάι  έλαβε τέλος με απόλυτη επιτυχία η δραματική αγωνία της ελληνικής κοινωνίας σε σχέση με την κρίση χρέους. Ενάντια στις φωνές που ήθελαν τη χρεοκοπία της χώρας, μπορέσαμε να επιτύχουμε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις τη συντεταγμένη χρεοκοπία της χώρας, που είναι η καλύτερη χρεοκοπία που μπορεί να σου τύχει.  Ένα τεράστιο βάρος έφυγε από τους ώμους των Ελλήνων, που τώρα είναι ανάλαφροι σαν καταχρεωμένες πεταλουδίτσες. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο κόσμος είναι σε κατάσταση έξαλλης ευφροσύνης, χρειάστηκε η κυβέρνηση, δια του ακροδεξιού πρώην στυλοβάτη της, να προτείνει και μια ρύθμιση για τις μπαλωθιές. Επειδή δηλαδή προβλέπεται ότι ο ενθουσιώδης μεσογειακός χαρακτήρας των εξοργισμένων, άνεργων και άφραγκων Ελλήνων θα εκφραστεί με πανηγυρισμούς χωρίς φραγμούς, ο κ. Καρατζαφέρης σκέφτηκε να προστατεύσει το δικαίωμα στις μπαλωθιές, ζητώντας να αλλάξει ο νόμος για τη χρήση όπλων από ιδιώτες.
          Η επαναστατική αυτή ρύθμιση θα έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι θα τονωθεί η εγχώρια αγορά όπλων, που τώρα έχει υποστεί ζημιές καθώς παρασύρεται από τις ψυχολογικές ακεφιές της αγοράς. Τα κοινωνικά οφέλη σχετίζονται με το ότι οι φασίστες, μπράβοι, νονοί της νύχτας, εφοριακοί του ΠΑΣΟΚ και λοιποί νοικοκυραίοι θα μπορούν όχι μόνο να πανηγυρίσουν για το Πιεσάι με τις πατροπαράδοτες μπαλωθιές, αλλά και να προστατεύουν την τιμή της κόρης τους και την περιουσία τους από τους εγκληματίες. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι εγκληματίες είναι κατά 99% ξένοι, για διάφορους φυλετικούς λόγους που δεν είναι της ώρας, θα μπορεί η ελληνική οικογένεια να πυροβολεί επιτέλους όποιον ξένο θεωρεί ότι την απειλεί.
          Επειδή η εμπειρία έχει δείξει ότι ο Καρατζαφέρης είναι από τους πιο διορατικούς πολιτικούς μας και ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι παρά η κεντροαριστερή ουρά του ΛΑΟΣ, μπορούμε να περιμένουμε πολύ σύντομα την υιοθέτηση αυτών των προτάσεων και από τη λοιπή ακροδεξιά της χώρας, τις δύο κυβερνητικές παρατάξεις. Ένας από τους πολιτικούς που αναμένεται να αγκαλιάσουν με ενθουσιασμό την πρόταση είναι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος είχε εμφανιστεί κραδαίνοντας το όπλο του με θάρρος, μετά από διάρρηξη, σε μια εποχή που το πιστόλι ήταν ταμπού για τους βουλευτές μας. Όταν όμως η πανηγυρίζουσα κοινωνία μας περάσει και επισήμως το κατώφλι που τη χωρίζει από την Άγρια Δύση (κατά την περίφημη ρήση του αειμνήστου: «Ανήκομεν εις την Άγρια Δύση»), όσοι έφεραν τη χώρα στην κατάσταση της συντεταγμένης διάλυσης μπορούν να ζωστούν με κουμπούρια για να κυκλοφορούν επιτέλους αμέριμνοι στον δρόμο χωρίς να τους επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που παραμονεύει παντού, και να γιορτάζουν σε ειδικές φιέστες οργανωμένες από τους δήμους με δωρεάν είσοδο, στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας, αλλά στο πιο χαρούμενο και με Γιώργο Νταλάρα. Όσοι δεν έχουν χρήματα για να σουβλίσουν αρνί στη διάρκεια των εορτασμών για την επιτυχία του Πιεσάι μπορούν να σουβλίσουν τον μετανάστη της γειτονιάς τους. Προσοχή μόνο στην επιλογή, γιατί οι περισσότεροι έχουν Έητζ και το μεταφέρουν στην ελληνική οικογένεια την ώρα που τους μασάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου